Maandag 10 juni 2019 : groep 2 – rit nr 20

Tweede dag op rij dat het weer meezit, een vrolijk zonnetje begroet ons als we op de parking klaar staan om te vertrekken.

Ludo doet vandaag de rit richting Lozen.

We hebben toch alweer iets nieuws meegemaakt.  Onderweg kijkt Patrick naar achter en vraagt aan mij waar Erik is gebleven.  Zelfs Valere, die de hele tijd naast hem heeft gereden,  komt uit de lucht gevallen en heeft niet gemerkt dat Erik “vermist” is.

Nu ben ik zelf ook wel eens iets verloren, maar een fietser met fiets ben ik nog nooit kwijtgeraakt.  We stoppen en daar komt Erik vrolijk aangefietst, er was iets uit zijn achterzak gevallen en dus was hij even gestopt.

Nu alle schaapjes terug in de kudde aanwezig zijn kunnen we onze weg verderzetten richting Zolder.

Tot Zondag.

Joske Bruis fffffffffff

Posted in Ongecategoriseerd.