skip to Main Content
+32475907900 info@wtczolder.be

Nog wat nieuws van de derde groep.

Omdat wij om 9.00 uur blijven vertrekken zien we elkaar niet meer.

Zondag 1 mei, een speciale dag. Feest van de arbeid. Maar voor ons gepensioneerden is dat gewoon een terugblik en wat dacht je, uiteraard werd er in onze tijd veel harder gewerkt als vandaag!!??

Maar goed, we waren alle vijf present om onze dagtaak aan te vatten. Bij de start was het nog fris en de rit ging naar het Schulens Meer.

We maakten van de gelegenheid gebruik om aan het meer, gezeten op een bank in een heerlijk zonnetje te genieten van de prachtige opbloeiende natuur.

Omwille van de omgeving werd het een behoorlijke pauze die het kwartier oversteeg. Uiteraard werden alle wereldproblemen aangepakt en opgelost.

In het vervolg van de rit viel de koude noorderwind wel wat tegen. Toch was iedereen voldaan wanneer de rit om 11.30 uur werd afgerond.

Op tijd thuis dus stond het warm badje weer klaar. Om de rug te wassen krijgen de oudjes welgekomen hulp want blijkbaar worden op leeftijd de armen korter zodat ieder plekje van de rug niet meer kan bereikt worden. Maar dat heeft ook zijn charme: genieten van de zachte hand die geen enkel plekje vergeet!

Groeten.

Roger.

Back To Top