skip to Main Content
+32475907900 info@wtczolder.be

Dinsdag 21 juli 2020

Dinsdag 21 Juli 2020 : groep 2  – rit 28

Wauw, wauw, wauw, meer kan ik niet zeggen over de rit naar Herstappe op deze nationale feestdag.

Prachtig weer, geweldig parcours, goed gezelschap en een gezellig café waar we ons boterhammetjes kunnen opeten.

De velden ruiken naar afgemaaid gras, de fruitbomen staan trots in de zon, de landbouwers bewerken hun grond met ronkende tractors, en wij kunnen dit allemaal gadeslaan terwijl we genieten van onze fietstocht.

Tijdens onze lunchpauze worden we bediend door de gemaskerde Cafébaas van café Derby,  in vol ornaat,  gecoiffeerd met grijze Manen en al.

Hij is zo blij met onze aanwezigheid dat hij van pure vreugde de koffietassen pardoes op de grond laat vallen.

Nadat de magen gevuld zijn, en de dorst gelest vervolgen wij onze weg en fietsen langs slingerende paadjes door de Tongerse natuur terug naar Zolder.

“Deze week geen nieuws over Miel ?” hoor ik je denken.  Wel hij had een rugzak bij met zijn eten, genoeg om een gans legerbataljon mee eten te geven.  Maar ja,  hij moet ook nog groot worden, hé ! 

Tot volgende week.

Joske Bruis

Hallo hier het verslag van de rit van de dames. Met 8 de mooie natuur in richting Tongerlo ( Bree ). Onderweg werden we gezegend door een sproeier die slecht afgesteld was. Dat was even fris. Langs de Zuid-Willemsvaart werd het eventjes MTB om aan de brug te komen waar we over moesten. GEEN probleem want enkele km. verder waren aan onze plaspauze toe. Gezellig gegeten, gedronken en gezeverd. Alles verliep prima. Op plaatsen geweest die we niet kende. Mooie, rustige wegen. Een fijne rit heeft Marita ons onder de wielen geschoven, merci. 

Grtjs tot zondag.

Hilda 

Back To Top