skip to Main Content
+32475907900 info@wtczolder.be

Zondag 19 juli 2020

Zondag 19 Juli 2020 : groep 2  – rit 27

Met de zon in onze achterzak fietsen wij vandaag met 10 (9 smurfen en 1 smurfin) richting laakdal.

Moet het nog gezegd worden ? Het is alweer een prachtige rit.

Tijdens onze pisstop ontpopt Miel zich als een echte herder.  Hij ontfermt zich over een wei vol schapen en wil zijn krachtvoer delen met deze edele wezens.

Dit is echter zonder rekening te houden met de enige ram in het gezelschap die zijn dames uitdrukkelijk verbiedt om eten aan te nemen van een gehelmde vreemdeling die rare geluiden maakt om zijn dames het hof te maken. Hij denkt : “veel geblaat en weinig wol.”

Dus de schapen weigeren de welgemeende donaties van onze herder en volgen hun leider.

Nadat Miel weer een teleurstelling rijker is fietsen we verder naar Zolder, net zoals vorige week tegen een stevig tempo.

Denk eraan dinsdag is het weer tijd voor onze dagtrip naar Herstappe, dus allen op post.

Tot volgende week.

Joske Bruis

Hallo,

Om verder te gaan op het verhaal van Joske B. Wij zijn met 9 smurfinnen richting klein Zwitserland gefietst. Mooi en rustig. Aangekomen op de plaats van onze plaspauze kregen we zin in frit met stoofvlees. Geert van de frituur was aan het koken en dat rook verrukkelijk. Maar we hebben het toch maar bij onze koek gehouden. Nadat we ieder om beurt de tegeltjes op het toilet hadden gelezen zijn we goed aangekomen op ons vertrekpunt. Dinsdag 21 juli is de rit iets langer. Dus een extra koekje. Tot dan. Grtjs

Hilda 

Back To Top