skip to Main Content
+32475907900 info@wtczolder.be

Zondag 28 juni 2020

Zondag 28 juni 2020 : groep 2  – rit 23

Deze week was ik er niet bij, wat natuurlijk niet wil zeggen dat er geen verslag zou zijn.

Inderdaad, ik heb mijn spionnen en die hebben mij sommige dingen ingefluisterd.

Om te beginnen wil ik eerst even iets rechtzetten.  In mijn vorig verslag bericht ik van twee verloren zonen die teruggekeerd waren, maar had er ééntje over het hoofd gezien.  Herman (Berden) was ook terug van de partij, maar daar had ik schandalig genoeg overheen gekeken.

Hierbij mij excuses, en om het goed te maken mag Herman volgende week de hele rit de kop doen.

Ondanks een felle wind, natuurlijk weer op kop, gaan ze met een gezwind tempo richting Kerniel.

Een pittige rit, dus de heuveltjes volgen elkaar op.  

Miel maakt hier listig gebruik (misbruik) van om Ingrid, als een ware gentleman, te duwen.

Leon uit zijn ongenoegen, en vraagt zich af waarom Miel hem niet duwt in plaats van Ingrid.

Tony merkt op dat hij als hij mocht kiezen, hij ook Ingrid zou duwen in plaats van Leon.

Leon moppert, met pruillip, “dan koop ik verdomme ook een elektrische fiets en vanaf dan mag ik alléén Ingrid nog duwen.”

Ingrid geniet van de vechtende kemphanen en denkt bij zichzelf, maakt mij niet uit wie mij duwt, als ik maar boven geraak zonder veel moeite.

Gelukkig zorgt een late regenbui nog voor afkoeling bij de twee heren, met als gevolg dat iedereen even moet stoppen omdat Herman zijn (dure) hoorapparaatjes moet uitdoen.

Die zijn namelijk allergisch aan water.

Moe maar voldaan bereiken ze het mooie Zolder.

Tot volgende week.

Joske Bruis

Hallo clubleden, hier een toverslag van de dames. Met 9 stuks richting Zichem-Scherpenheuvel. Alles ging prima. Stoempen met de wind op kop. In Zichem hadden we onze plaspauze. Daar werden we gezegend met hemelwater met als gevolg dat we Scherpenheuvel niet hebben gezien. Hup terug richting Zolder voor dat we nog een zegening kregen. Ons Lieve Vrouwke had ons verwacht want we hadden wat te klagen ! Het ging van tanden tot knieën en enkels. Bij sommige zat de angst om te vallen er ook in. Toch goed thuis gekomen. P.s. de vorige ritten waren ook prima met veel gezever. Dat hoort erbij. 

Tot volgende zondag. 

Grtjs Hilda

Back To Top